Centre d'estètica Alicia Gil a Sabadell

Esteticista a Sabadell

Esteticista en Sabadell

L’equip esteticista d’Estètica Alicia Gil t’esperem al nostre centre a Sabadell

Hola, sóc Alicia Gil, esteticista a Sabadell, apassionada de l’estètica i de la bellesa. Si estàs aquí, és perquè busques els serveis d’estètica d’un professional i en aquestes línies, més que convèncer-te, vull traslladar-te una mica de la meva vocació, perquè vegis tot el que aquest centre pot fer tu.

Fa més de 18 anys que em dedico al món de la bellesa i puc oferir-te tota aquesta experiència, passió i formació continuada en Estètica Alicia Gil, el meu propi centre d’estètica a Sabadell.

Quan vaig obrir el centre d’estètica a Sabadell buscava oferir un espai de relaxació, salut i bellesa. Per això, he cuidat fins al més mínim detall. A Estètica Alicia Gil t’espero, juntament amb un equip professional d’esteticistes a Sabadell, per aconseguir que et vegis bé, però sobretot que et sentís bé, en harmonia amb la teva imatge. Els tractaments avançats d’estètica facial, corporal o depilacions que trobaràs a Alicia Gil seran una experiència de bellesa i benestar.

Volem assessorar-te i ajudar-te a portar una vida saludable, a sentir-te bé i millorar el teu aspecte. Regala o gaudeix d’un espai de desconnexió del món i de connexió amb la teva bellesa interior i exterior. T’acaronarem amb els millors tractaments i les últimes novetats en estètica facial i corporal.

Gràcies per estar aquí. T’esperem a Estètica Alicia Gil

Estètica Alicia Gil

  Carrer d'Arousa, Nº3 1º2,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  93 717 51 42

  606 958 296

Horari

Dimarts a divendres:

  • De 9:00 a 19.00 hores

Dissabtes:

  • De 9:00 a 13:00 hores

Blog: Consells, productes, teràpies...